De Witte Fluistertrein

en de Groene Stiltram
Reserveer

De Witte Fluistertrein

De witte fluistertrein is een elektrisch aangedreven ‘trein’ bestaande uit een trekkend voertuig met chauffeur en plaats voor 7 passagiers.

Deze ecologisch aangedreven trein brengt je aan een snelheid van 10km/uur op een aangename manier doorheen het gebied en een deel van de verschillende deelgemeentes, elk met hun eigen charme en bezienswaardigheden.

Het voertuig is voorzien van een dak dat bestaat uit zonnepanelen zodat we bij goed weer een deel van de gebruikte energie recupereren.

De fluistertrein kan 2 aanhangwagens voor 8 personen trekken, dit betekent een groepscapaciteit van 23 passagiers + chauffeur.

Via een draadloos omroepsysteem krijg je van de chauffeur/gids alle nuttige en leuke informatie die van deze rondrit een unieke belevenis maken.

De Groene Stiltram

Ons aanbod is uitgebreid met de groene stiltram, een variante op de witte fluistertrein met plaats voor 14 passagiers + chauffeur.

De groene stiltram kan 2 aanhangwagens voor 8 personen trekken, dit betekent een groepscapaciteit van 30 passagiers + chauffeur.

Via een draadloos omroepsysteem krijg je van de chauffeur/gids alle nuttige en leuke informatie die van deze rondrit een unieke belevenis maken.

Toeren met de Witte Fluistertrein en de Groene Stiltram

Toer met ons mee!

Heeft u specifieke wensen of vragen? Stel ze gerust.
Wij staan u graag te woord

Aanbod

Kunstroute (+- 2 uur)

Landbouwroute (+- 2,5 uur)

Wase Wind & Eco-Route (+- 2 uur)

Poldertour via Meiresluis (+- 2 uur)

Privaattour voor groepen van 16 tot 30 personen
Voor kleinere of grotere groepen vraag een offerte.

Prijs per persoon: € 9.50
*optie draadloos audiosysteem € 2.50 per persoon

Maak een afspraak

WIMbvba - Waasland Intens Meemaken

Toon Pauwels

Kruibekestraat 116 A 9150 Bazel - Kruibeke
T: +32 (0)3 774 03 45
M: +32 (0)496 167482

Foto Credits: Scalluvia