ONTDEK

PROEF

EET

LOGEER

Ontdek ons ruim aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* verplicht veld.

Ervaringen

Heerlijk

5,0 rating
juni 1, 2019

Afgelopen zaterdag mochten we op jou rekenen om het vervoer te regelen van de parking naar ons kantoor tijdens onze opendeurdag. En het werd een succes!
Mensen genoten massaal van het ritje en maakte met veel plezier gebruik van jullie handige treintje. Vooral mogelijkheid van het vervoeren van rolstoelen, rollators en buggy’s was een schot in de roos. Zo was het voor mensen met een beperking of mensen die moeilijk te been zijn toch een optie om vlot tot bij ons te geraken.
Heel erg bedankt voor de goede service, het vlot contact, je vriendelijkheid en je behulpzaamheid. Wij contacteren je zeker opnieuw wanneer dit nog eens nodig is!

ZorgConnect-team

Loop je Fit als teambuilding

5,0 rating
augustus 20, 2018

Toeval (youtube filmpje) heeft ons bij de lopifit gebracht. Na de spontane “da’s tof”-reacties kwam het idee om er onze teambuilding van te maken. Ontzettend leuk om doen met een gemengde groep.
Zeer toegankelijke activiteit met de grote plus om het prachtig natuurgebied van de Kruibeekse polders te ontdekken. Veel verbaasde blikken onderweg en bij een stophalte kreeg je spontane gesprekken met anderen. De activiteit werkt aanstekelijk zowel op de lachspieren als op de zin om dit heel binnenkort nog eens te doen. Een echte aanrader, een heel fijne activiteit om doen.

Jan Vereertbrugghen

Lekker Eten en Drinken