Teambuilding

Teambuilding in onze groene achtertuin.
Beleef de polders van Kruibeke

OUTDOOR-TEAMBUILDING
ACTIVITEITEN IN DE POLDERS VAN KRUIBEKE

Quatrocycles, Lopifits, Kick-bikes, Electrosteps, gekke fietsen, Mini Mokes, Ecotreinen,… Iedereen mee, tot 98 personen in een autovrij natuurgebied van 620 hectare op 35 km van Gent, 40 km van Brussel en 15 km van Antwerpen.

Wat denk je van een teambuildingsevenement
op korte afstand of zelfs in dezelfde gemeente als je bedrijf ?

Onze achtertuin de polders van Kruibeke is zowat 650 hectare groot en zo goed als volledig autovrij.

Aan de oostelijke zijde hebben we de Schelde en onderaan de historische  deelgemeente Rupelmonde. De geboorteplaats van Mercator en gekend voor zijn pittoreske visserswijk; zijn unieke getijdemolen; zijn Graventoren en zijn lekker ijs.

In het midden de deelgemeente Bazel gekend om zijn uniek kasteel Wissekerke met gerestaureerde hangbrug & zijn geklasseerde dorpskom met gastronomische adresjes.

In het noorden hebben we Kruibeke met zijn Kortbroek, de grote sluis en kasteel Altena. In deze grote speeltuin bedenken we speciale evenementen die de teamgeest van je personeel bevorderen. Hiervoor gebruiken we verschillende ecologische vervoermiddelen en speeltjes.

Ook hebben we een aangepaste meetingroom ergens in de Polders.

We werken samen met de Barbiergidsen, de toeristische diensten en verschillende Horecabedrijven. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles binnen het vooropgestelde budget past .

 

Teambuilding in het hart van de polders van Kruibeke

Er zijn talloze activiteiten en combinaties mogelijk. Wij maken een plan specifiek op uw wensen of gebruik een van onze formules.

Aarzel niet om ons te contacteren we maken graag tijd voor je vrij.