Nino

Ecologisch toeren in het Waasland
Reserveer

Het meest innovatieve!

De Nino is de meest innovatieve, lichtste, comfortabele en compacte elektrische rolstoel van het moment die je zonder problemen overal mee naartoe kan nemen. De Nino rolstoel kan max 18 km/u rijden. De snelheid kan je via de instellingen volledig aanpassen.

Met een smartphone kan je alle parameters makkelijk realtime zien.

Hij is zeer compact, en door zijn 2 wielen kan hij ter plaatse draaien in zeer nauwe plaatsen zoals bv een kleine lift.

De Nino is ook zeer licht t.o.v. andere elektrische rolstoelen of een scoot mobiel. Hij kan dicht geplooid worden zodat hij in eender welke koffer past. De chauffeur zit ook hoger dan in andere soortgelijke vervoersmiddelen.
Dit is handig wanneer je in gesprek bent met andere mensen. Dan tel je echt mee! De zetel kan volledig aangepast worden, alsook de rugleuningen en de beensteunen. Hierdoor komt elke Nino op maat van zijn gebruiker.

De Nino is ook uniek in zijn design, daar hij zeer hip en trendy ontworpen is. De Nino heeft slechts 2 wielen maar houdt zijn evenwicht door gyroscopen, net zoals een Segway.

De gebruiker hoeft hier zelf niets voor te doen, en kan niet omver vallen. Daarnaast blijf je met de Nino fit. Dit is uniek, want om hem te besturen dien je je bovenlichaam te gebruiken. Om vooruit te rijden dien je je lichaam iets naar voor te duwen, om te remmen of te stoppen dien je iets naar achter te bewegen.

Zo blijf je altijd enkele spieren gebruiken i.p.v. helemaal stil te zitten. Dit aspect wordt als zeer positief bevonden bij medisch geschoolde mensen (bijv. ergotherapeuten en kinesisten)

Prijzen

Vertrek & aankomst: Kruibekestraat 116A, 9150 Bazel (Kruibeke)
Eventuele begeleiding door een erkende en ervaren gids is mogelijk en te bespreken.

Op aanvraag en bij speciale wensen maken we graag een offerte op maat.

Maak een afspraak

Heb je vragen, of heb je hulp nodig?
Bel of mail ons, of gebruik het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Toon Pauwels
Mobiel: +32 496 167482

E-mail: Toon@ontdekkruibeke.nu

Bertrand Verheyen
Mobiel: +32 496 231616

E-mail: Bertrand@ontdekkruibeke.nu