Beesten Toer

Iedere dag van april tot oktober
Minimum 15 personen

€22*

Met de stiltram en onder begeleiding van een Barbiergids ontdek je de dieren die op die dag te zien zijn in de Polders van Kruibeke. Zij vertellen interessante weetjes over de overvliegende, zwemmende, grazende, jagende, levende beestjes. Als we niet te luid kwaken, treffen we onderweg misschien wel een ree een vos of een zilverreiger.

Wapen u met een verrekijker en fototoestel. Met de hulp van de Barbiergids waant u zich op safari. Onderweg geniet u van een heerlijk drankje en hapjes uit de streek.

* Prijs : € 22,00 per persoon – Minimum 15 personen / maximum 25 personen.
(Trein/chauffeur/audiosysteem en BTW incl.)
+ € 55,00 voor Barbiergids.

Duurtijd: 2 tot 2,5 uur
Vertrek: tussen 10u00 en 15u00 (of te bespreken)

Ervaringen

Uniek!

4,0 rating

Wij werden opgewacht door de plaatselijke gids Bertrand die ons met zijn treintje door de polders van Kruibeke-Bazel – Rupelmonde loodste op een uiterst aangename en relaxte manier. Hij spaarde geen enkele moeite om onze gasten een gedegen uitleg te verschaffen omtrent het leven in de polders, en dit allemaal in de taal van Molière. De deelnemers waren echt gecharmeerd door de joviale en sympathieke manier van uitleg geven. Na een stop aan Kallebeekveer pop-up, waar enkele onder ons de ecologische voertuigen konden testen, soms met hilarische situaties, keerden we terug naar Bazel .

Bob en Jacqueline.

We helpen je graag.

Vragen over ons aanbod? Een specifieke wens? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Toon Pauwels
Mobiel: +32 496 167 482
E-mail: Toon@ontdekkruibeke.nu

Bertrand Verheyen
Mobiel: +32 496 231 616
E-mail: Bertrand@ontdekkruibeke.nu