Wie op zoek is naar een verrassende locatie voor een huwelijk, familiefeest of bedrijfsevent, kan niet om Scala in Beveren heen: een unieke bioscoopzaal met heel wat troeven.

Afhankelijk van het aantal genodigden kiest u uit verschillende locaties met uiteenlopende decors. Heel apart en superromantisch is de volledig gerestaureerde theaterzaal uit de jaren twintig, mét balkons, dansvloer en sterretjeshemel! Ideaal voor een huwelijksfeest uit de duizend.

Bij mooi weer geniet u in de hemelse tuin van een aperitief met uw gasten. Maar ook de loft, de tuinzaal met pergola en de winterse ontvangstruimte met bar zijn geknipte plaatsen voor kleinere feesten, een personeelsfeest, seminarie, workshop, productvoorstelling of bedrijfsevent.

Kleine verplaatsbare projectieschermen, videorecorders, overheadprojectoren, flip-overs, microfoons en draadloos internet staan ter beschikking.

Feestzaal Scala biedt u niet alleen ruimte-gewijs een waaier van mogelijkheden, het SCALA-team maakt er hun missie van om u ook met hun verfijnde gastronomie te omringen.

Met stijl toveren ze de finesse van de Franse keuken op uw bord. Uit een gevarieerd aanbod stelt u zelf een menu op maat samen en geniet u van verse huisbereide producten.

Contactgegevens

Stationsstraat 40, 9120 Beveren, Belgium

T: +32 3 775 79 44

E: info@feestzaalscala.be

W: http://www.feestzaalscala.be