De charme van het dorpsleven
In de schaduw van de Sint-Petruskerk biedt Restaurant Cuvée een verfijnde keuken in een ontspannen setting. Dat is de verdienste van eigenaars Inès Lejeune en partner Andy Verbruggen, maar ook van het ganse team dat erachter staat. Chef Yves Chong en sous-chef Sytze Verheyen weten telkens te verrassen met klassieke maar creatieve gerechten. Heerlijk gebakken zeetong meunière, hamachi of een acht weken gerijpte côte à l’os met seizoensgarnituur: bij Cuvée vertelt elk gerecht een verhaal van traditie, smaak en verbondenheid. Dat draagt ertoe bij dat Cuvée zoveel meer is dan enkel dineren.
Veel trouwe passanten kiezen voor een meerkeuzelunch in twee gangen (€ 32) of drie gangen (€ 40), die steeds zorgen voor een authentieke en bevlogen eetervaring. Tafelen in Cuvée betekent een viering van Belgische smaak, met passie bereid en met elegantie geserveerd door Inès. Voor het deskundige wijnadvies staan Sacha De Koninck en Thomas Oste graag klaar. Zowel op het gelijkvloers (voor 12 personen) als op de eerste verdieping (voor 16 of 24 personen) is er de mogelijkheid tot private dining. Bij mooi weer is het zalig zitten op het zonovergoten terras of in de binnentuin achteraan. Noteer ook dat de keuken ’s namiddags doorlopend open is.
Koningin Astridplein 14, 9150 Bazel
TEL.: 0483 332 469
info@cuvee-bazel.be
www.cuvee-bazel.be
open van 12.00 tot 20.00 uur doorlopend
dinsdag en woensdag gesloten
gratis parkeren














