Wegens Covid-19 zijn alle toeren geannuleerd. We bieden wel individuele ecologische voertuigen aan. Contacteer ons voor alle huidige mogelijkheden.

KallebeekMobiel

Genieten in een mobiel café aan Kallebeek veer.

Proeven van lokale bieren: Bazelse Bruynen, Brixius, 9150 Kruibeeks bier. Geen fan van bier? Dan is er ook Ross Coffee met een Casemir praline, Vlier, Framboos of Bees aperitieven, frisse limonade met Blossoms & Berries siroop, Hollebeekhoeve yoghurt en ‘De Kallebeekse plank’ met een assortiment heerlijke streekproducten van Keurslagerij Kurt Joris. of heerlijke geitenkaas van de Cedronhoeve. Het assortiment blijft groeien. Bezoek ons zeker deze zomer aan de KallebeekMobiel.

OPEN VAN 4 APRIL TOT EIND OKTOBER.
ZATERDAG, ZON EN FEESTDAGEN
VAN 12.OO U TOT 19.00 U.

Bij slecht weer sluiten wij vroeger

Ervaren gidsen

Barbiergidsen

De Barbiergidsen zijn een team van natuurgidsen, historische gidsen, toeristische gidsen en landbouwgidsen die jou graag laten kennismaken met de Polders van Kruibeke en omgeving.
Indien gewenst, nemen wij een Barbiergids mee met de trein.

Varend Erfgoed

Tolerant - CNR-Site

Vzw Tolerant houdt ons varend erfgoed levendig sinds 2003. In de voormalige CNRloods in Rupelmonde herrijzen klassieke schepen op basis van oude tekeningen door vrijwilligers. Vrij bezoek is mogelijk, iedere donderdag en zaterdag van 10.00 u. tot 15.00u.

www.tolerant-vzw.be
info@tolerant-vzw.be

Scheepsbouwersstraat 16
9150 Rupelmonde

We helpen je graag.

Vragen over ons aanbod? Een specifieke wens? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Toon Pauwels
Mobiel: +32 496 167 482
E-mail: Toon@ontdekkruibeke.nu

Bertrand Verheyen
Mobiel: +32 496 231 616
E-mail: Bertrand@ontdekkruibeke.nu