Ervaringen

Heb je een leuke anekdote of ervaring tijdens één van onze activiteiten?

Laat het ons weten via de contact pagina.

Lees de ervaringen

Ons bezoek aan de Kruibeekse polders was fantastisch.

De zon was volop van de partij, de gids was in supergoede doen en de sfeer onder de dames van markant Brasschaat Actief was opperbest.

De dag begon met een hartelijk welkom door ervaren gids Toon, die ons in dit mooie, groene gebied heeft rondgeleid in zijn elektrisch treintje.

Na een heerlijke en verzorgde picknick in het groen, was er tijd om eerst de verschillende elektrische voertuigen eens uit te testen.  Dat leverde al de nodige hilariteit op.

Uiteindelijk kozen we voor een mix van cuattrocycles en enkele lopifietsen. Onder de deskundige leiding van een toffe barbiergids verkenden we gedurende een twee uur tocht een ander deel van het gebied.

Met natuurlijk een stop aan de watervallen; echt wel de moeite waard.

Gezond en wel terug aan het vertrekpunt kregen we nog een fruityoghurtje van de Hollebeekhoeve aangeboden.

Wat de natuur maakt, smaakt! Dat kunnen we allemaal bevestigen.

Terug met de overzet naar Hemiksem en daarna huiswaarts.

Ervaringen tijdens het ontdekken van de polders van Kruibeke

Bezoek watervallen

Uniek gebeuren moet iedereen gezien hebben. Een belevenis die men niet verwacht in Kruibeke!

Het was gisteren een geslaagde en fantastische dag.

We hebben met 44 familieleden genoten van het prachtige natuurgebied, het aangeklede aperitief aan de oever van de Schelde en de charmes van Rupelmonde met een fantastische gids.
Voor herhaling vatbaar, zeker een aanrader.
Familie Verhelst

 

Aperotoer-ervaring

Zeer aangenaam verrast door de mooie natuur in de polders, de vlotte en animerende chauffeur Bertrand liet geen kans voorbij gaan om ons te amuseren met de lokale geschiedenis en anekdotes, als ook de lekkere cava met “bees” of “vlier” viel in de smaak van allen, de dapperste onder ons waagden zich op een lopifits voor enkele rondjes,jong en oud heeft zich geamuseerd, echt een aanrader.

Ferre Crauwels

 

Zalig ontspannen

Toen we ons bezoek aan de polders in Kruibeke plande kwamen we op deze website uit.  We besloten de watervallen te bekijken en huurde ook een Lopifit. Wat een aangename verassing!
Vriendelijk en correct onthaal, we komen zeker nog eens terug.

Tom en Lien

Zalig

Twee keer gedaan, telkens nieuwe weetjes te horen gekregen en ook het weer was verschillend en toch twee keer zeer goed meegevallen.
Zalig met mooi weer, even interessant en toch droog met wat minder weer.

Apertieftoer Polders

Proficiat voor de organisatoren van aperitieftoer in De Bazelse Polder. Het was top. Eerst leuk treinritje gehad met een natje en droogje. De gids babbelde onderweg het ritje tof aan elkaar . Daarna bij de Wase Wis gaan eten. Een aanrader voor met je vereniging een toffe uitstap te maken.
De communicatie verliep héél lot.
KVLV Beveren

 

Heerlijk

Met de 85ste verjaardag van mijn moeder hebben we een aperitief toer geboekt.
Tijdens de rit door de mooie polders van bazel zei ze:
“Ik woon al 85 jaar in Bazel en had nooit ons dorp op deze leuke manier ontdekt.”

Toon en zijn partners hebben mijn moeder en onszelf een zeer aangename namiddag geven. Bedankt voor deze mooie ervaring.

Super organisatie

Bedankt voor de prachtige super organisatie van onze leerrijke uitstap van verleden zondag !

Iedereen was enthousiast : de lunchpakketten heel lekker, de rondrit met de fluistertrein in de natuurlijke en mooie omgeving met vele contrasten en op het einde een lokaal aperitief met lekkere hapjes en niet te vergeten een zonovergoten dag.

Bernadette.

Aangenaam en relaxerend.

Wij werden opgewacht door de plaatselijke gids Bertrand die ons met zijn treintje door de polders van Kruibeke-Bazel – Rupelmonde loodste op een uiterst aangename en relaxte manier. Hij spaarde geen enkele moeite om onze gasten een gedegen uitleg te verschaffen omtrent het leven in de polders, en dit allemaal in de taal van Molière. De deelnemers waren echt gecharmeerd door de joviale en sympathieke manier van uitleg geven. Na een stop aan Kallebeekveer pop-up, waar enkele onder ons de ecologische voertuigen konden testen, soms met hilarische situaties, keerden we terug naar Bazel . Bob en Jacqueline.

Loop je fit

Toeval (youtube filmpje) heeft ons bij de lopifit gebracht. Na de spontane “da’s tof”-reacties kwam het idee om er onze teambuilding van te maken. Ontzettend leuk om doen met een gemengde groep. Zeer toegankelijke activiteit met de grote plus om het prachtig natuurgebied van de Kruibeekse polders te ontdekken. Veel verbaasde blikken onderweg en bij een stophalte kreeg je spontane gesprekken met anderen. De activiteit werkt aanstekelijk zowel op de lachspieren als op de zin om dit heel binnenkort nog eens te doen. Een echte aanrader, een heel fijne activiteit om doen.

Jan Vereertbrugghen

Enkele sfeerbeelden tijdens onze activiteiten

Maak een afspraak

Heb je vragen, of heb je hulp nodig?
Bel of mail ons, of gebruik het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Toon Pauwels
Mobiel: +32 496 167482

E-mail: Toon@ontdekkruibeke.nu

Bertrand Verheyen
Mobiel: +32 496 231616

E-mail: Bertrand@ontdekkruibeke.nu