Poldertoer Zuid (Rupelmonde)

Iedere dag mogelijk vanaf april tot eind oktober.
Minimum 16 personen

Vertrek aan Bazel kerk, parking De Dulpop(Beekdam 2) of parking Kemphoekstraat 1, Bazel.

Met de stiltram ontdek je de zuidkant van de Polders van Kruibeke en vertellen we onderweg interessante weetjes over het gecontroleerd overstromingsgebied richting Rupelmonde. Onderweg genieten we van een heerlijk aperitief met hapjes van de streek.

Prijs : € 22,00 per persoon – Minimum 16 personen
(Basis prijs € 10: Trein + chauffeur)

Vertrekuur: tussen 11u00 en 16u00 of te bespreken.
Duurtijd: 2 à 2,5 uur.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Ervaringen

Ons bezoek aan de Kruibeekse polders was fantastisch.

5,0 rating

De zon was volop van de partij, de gids was in supergoede doen en de sfeer onder de dames van markant Brasschaat Actief was opperbest.
De dag begon met een hartelijk welkom door ervaren gids Toon, die ons in dit mooie, groene gebied heeft rondgeleid in zijn elektrisch treintje.
Na een heerlijke en verzorgde picknick in het groen, was er tijd om eerst de verschillende elektrische voertuigen eens uit te testen. Dat leverde al de nodige hilariteit op.
Uiteindelijk kozen we voor een mix van quattrocycles en enkele lopifietsen. Onder de deskundige leiding van een toffe barbiergids verkenden we gedurende een twee uur tocht een ander deel van het gebied.
Met natuurlijk een stop aan de watervallen; echt wel de moeite waard. Gezond en wel terug aan het vertrekpunt kregen we nog een fruityoghurtje van de Hollebeekhoeve aangeboden. Wat de natuur maakt, smaakt! Dat kunnen we allemaal bevestigen. Terug met de overzet naar Hemiksem en daarna huiswaarts.

Anoniem

We helpen je graag.

Vragen over ons aanbod? Een specifieke wens? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Toon Pauwels
Mobiel: +32 496 167 482
E-mail: Toon@ontdekkruibeke.nu

Bertrand Verheyen
Mobiel: +32 496 231 616
E-mail: Bertrand@ontdekkruibeke.nu