Toeren in de polders met de Witte Fluistertrein en Groene Stiltram.

Ontdek de polders van kruibeke op een leuke en ontspannende manier.

De witte fluistertrein en groene stiltram is een elektrisch aangedreven ‘trein’ bestaande uit een trekkend voertuig met chauffeur en plaats voor 7 passagiers. We kunnen deze trein uitbreiden via aanhangwagens voor een capaciteit tot 37 personen.

Deze ecologisch aangedreven trein brengt je aan een snelheid van 10km/uur op een aangename manier doorheen het gebied en een deel van de verschillende deelgemeentes, elk met hun eigen charme en bezienswaardigheden. Het voertuig is voorzien van een dak dat bestaat uit zonnepanelen zodat we bij goed weer een deel van de gebruikte energie recupereren.

Via een draadloos omroepsysteem krijg je van de chauffeur/gids alle nuttige en leuke informatie die van deze rondrit een unieke belevenis maken.

De fluistertrein en groene stiltram kunnen 2 aanhangwagens voor 9 personen worden gekoppeld. Goed voor een  groepscapaciteit van 37 passagiers + chauffeur.

NIEUW: HandyMobiel

We vinden dat iedereen moet kunnen meegenieten van onze mooie polders. Daarom hebben we een speciaal op maat gemaakte oplossing voor mensen die een rolstoel gebruiken.

Mogelijkheid: 1 rolstoel + 6 personen of 2 rolstoelen + 3 personen

Ervaringen

Zalig

5,0 rating

Twee keer gedaan, telkens nieuwe weetjes te horen gekregen en ook het weer was verschillend en toch twee keer zeer goed meegevallen.
Zalig met mooi weer, even interessant en toch droog met wat minder weer.

Anoniem

Bekijk Onze Toeren

We helpen je graag.

Vragen over ons aanbod? Een specifieke wens? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Toon Pauwels
Mobiel: +32 496 167 482
E-mail: Toon@ontdekkruibeke.nu

Bertrand Verheyen
Mobiel: +32 496 231 616
E-mail: Bertrand@ontdekkruibeke.nu